Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail Rutevejledning

BMW Service

Hos Hyrup & Nielsen AS får du altid lavet service med originale BMW reservedele og BMW godkendte olier.

Vi sørger for at vores teknikere løbende er på BMW uddannelser for hele tiden at være klædt på til alle modeller.

Da vi har mange års erfaring med BMW er det ikke kun de nye modeller vi kender, vi har også stor erfaring med de ældre modeller.

BMW I service

Da vi nu går en fremtid i møde hvor vi vil se flere hybrid- og elbiler har vi selvfølgelig på vores nye værksted på nuværende tidspunkt tre ladestandere.

BMW's plan om at have 25 forskellige elektrificerede modeller i 2023, følger vi selvfølgelig BMW´s uddannelser og er certificeret til at må lave BMW I.

BMW M Service

Vi har stor erfaring med både service og reparationer af BMW´s M-biler. Alt fra motor renovering af M5 E34 til udskiftning af plejllejer på M3 E90, samt ventiljustering på M3 E46. Det er ikke kun de ældre M-biler vi laver, det gælder også de nye med twin-turbo S55 og S63.

BMW Service Video

Når du har din BMW på vores værksted vil du modtage en videogennemgang fra en af vores teknikere som vil komme med evt. relevante bemærkninger.

Læs mere her: www.bmw.dk

Hjulopbevaring

Hos Hyrup & Nielsen AS tilbyder vi at opbevare din hjul.

For 1.499 kr. får du et års hjulopbevaring inkl. 2 hjulskift, hvor vi opbevarer dine hjul i vores egen opvarmede hal.

Partikelfilter

Vi har stor erfaring med rens af partikelfilter. Partikelfilteret bliver altid skåret op, således at partikelfilterkernen kan blive renset 100%. Vi oplever enkelte gange, at partikelfilterkernen er ødelagt og en rens derfor ikke er mulig, da der er blevet kørt for længe med et tilstoppet partikelfilter. Rens af partikelfilter tager ca. 3 dage.

Gearkasse skyl

Det er utrolig vigtigt at man får lavet service på automatgearkassen. Vi anbefaler at du laver service på din automatgearkasse ved hver 80.000-120.000 km, hvor vi skifter gearolie og gearkassefilter samt nulstiller adaptioner i automatgearkassen.

Grunden til at man skal vælge et skyl fremfor et almindeligt gearolieskift er at man ved et skyl får skiftet gearolien i konverteren og resten af systemet, hvor der ligger samlet 2-3 liter gammel gearolie. Billeder viser farveforskellen på ny og gammel olie.

Syn

Vi kan gennemgå din bil samt tage den til nærmeste synshal. Har vi alligevel din bil inden for enten service eller en reparation koster det kun synsgebyr at vi gennemgår bilen samt tager den til nærmeste synshal.