Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail Rutevejledning

Følg Hyrup & Nielsen på de sociale medier

Hvem er vi

Nielsen & Hyrup Auto ApS startede i marts 2015 med at åbne værksted som BMW og MINI specialister. Grundet større efterspørgsel købte vi i december 2018 grunden på Industriskellet 4. December 2020 åbnede vi så dørene op til vores helt nye værksted, hvor vi i samme omgang er blevet autoriseret BMW og MINI service værksted med tilhørende pladeværksted samt salg af nyere brugte biler. Vi er stadig de samme, dog er vi blevet nogle flere medarbejdere men stadig med fokus på at have den tætte relation med vores kunder.

Vision

Vi vil være samlingsstedet, hvor passionen for tysk perfektion, kvalitet og følelsen af motorens hestekræfter, der trykker dig tilbage i sædet, er centrum lige fra øjeblikket, du parkerer din bil. Vi vil sætte scenen for fremtidens BMW ejere, ved at give en sublim værkstedsoplevelse fra det sekund nøglerne bliver afleveret, til bilen bliver hentet skinnende ren. Vores teams brændende passion- og ekspertise giver en helstøbt tilfredshed, som enhver BMW ejer vil sætte pris på.

Mission

Alle kunder der besøger Hyrup & Nielsen, skal inspireres af vores passion for BMW. Vi vil ændre opfattelsen af et traditionelt værksted, til et specialiseret univers for passionerede ligesindede med en kærlighed for ekspertise i form af vores professionelle og detaljeorienterede team. Som kunde bliver du mødt af BMW specialister, der deler ud af deres viden i øjenhøjde. Vores arbejde er mere end et arbejde, og vi bestræber os altid på at optimere og fintune alle aspekter af BMW universet. Som kunde skal du altid føle dig inspireret og som en del af vores passionerede univers.